Lajmi i fundit:

Ribëhet shkolla “Eqerem Çabej” -

Tuesday, 29 January, 2013

Promovohet studimi “Amianti –Azbesti” -

Tuesday, 29 January, 2013

Qyteti antik i Persqopit -

Tuesday, 29 January, 2013

Si të qarkulloni në kryeqytet -

Tuesday, 29 January, 2013

Si të kaloni kohën në Tiranë -

Tuesday, 29 January, 2013

Ç’duhet të vizitoni në Tiranë -

Tuesday, 29 January, 2013

Konkurs fotografie dhe video -

Tuesday, 29 January, 2013

Festivali Shqiptar i Rrokut -

Tuesday, 29 January, 2013

TOB hapet me Gala Operistike -

Tuesday, 29 January, 2013

Si ta bësh për vete me 5 taktika -

Thursday, 24 January, 2013

Kamp veror për fëmijë

Kamp veror per femije

Instituti Italian i Kulturës në bashkpunim me World Academy of Tirana, ka mundësuar një kamp veror për fëmijë nga mosha 5 vjeç deri në moshen 11 vjeç, i cili do të zgjasë deri më 10 gusht. Aktivitetet do të zhvillohen në mëngjes në gjuhën angleze dhe pasdite në gjuhën italiane me mësues që e kanë si gjuhë amtare. Gjithashtu do të ketë aktivitete kulturore si muzike, pikturë, mësime kompjuteri, filma, etj dhe aktivitete sportive si kërcim, futboll, basketboll, patinazh në akull (eskursion) si dhe eskursion në malin e Dajtit. Kampi ndodhet në ambjentet e World Academy of Tirana. Për me…